Effektfulla Möten

KOnferenser, Föreläsningar, FRUKOSTMÖTEn, Affärsnätverk eller Kick OFF?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte?  Vilket är ditt syfte och vilka mål har du?  VI har lång erfarenhet av att arbeta från idé till genomförande av olika typer av möten. Våra jobb är ofta på konferenser,, att vara med och arrangera konferenser, vara föreläsare, skapa och genomföra frukostmöten eller vara facilitator,. Vi har arbetat för ett 100 tal företag och organisationer att skapa målinriktade mötesplatser. 

Innehållet kan vara allt ifrån mål, strategi, ledar, individ och teamutveckling. Vi har genom åren också arbeta mycket med affärsnätverk och samverkan mellan sport och näringsliv. Vår breda erfarenhet och vårt omfattande nätverk gör att vi kan tillsammans med våra kunder kan skapa en mycket attraktiv mötesplats. 

STRATEGISKA "THINK TANK"

Vi startar "Think Tanks". Vi brinner för att skapa möten för utveckling. Vi tror att allt börjar i möten mellan människor. Vi arbetar med människor, för människor och genom människor. Vi utvecklar och leder inspirerande affärsmöten som frukostmöten, föreläsningar, nätverkande och träningsdagar. Allt i syfte att lyfta våra kunder och partners till nya nivåer. Vi leder flertal affärsnätverk för ledare och affärsutvecklare. Framförallt tror vi på att mixa näringslivet ihop med sportens värld. Vi utvecklar och leder inspirerande affärsmöten

Våra nätverk

"Think Tank"  

Strategiskt affärsnätverk i syfte att accelerera utveckling. För ledare som vill växa i sin roll. Vi startar 2024 några strategigrupper för ledare som vill tillsammans med andra ledare skapa spännande diskussioner utifrån viktiga områden.  Våra strategigrupper träffas under 12 månader och våra träffar följer ett av oss utvecklat schema i syfte att hjälpa ledare att skapa förutsättningar att nå mål utöver det vanlig. 

Game Set & Talk 

Vi etablerar ett tennisnätverk med fokus på business,s tennis och utveckling.

Tennis är en sport där strategi för exeution är viktigt.

Frukostmöten / Affärsnätverk

Frukostmöte på Scandic Crown

se mer 

Frukostmöte på Hotel Skansen 

se mer 

Frukostmöte med Trelleborgs IF

se mer