MÖTEN, MÄNNISKOR & MÖJLIGHETER

Vi har lång erfarenhet av att vara med och skapa projekt och möten för nya möjligheter. Vi arbetar från starka ideer till genomförande och uppföljning. Våra jobb är ofta att vara med och arrangera konferenser, vara föreläsare, skapa och genomföra frukostmöten eller att vara facilitator. Innehållet kan vara allt ifrån mål, strategi, ledar, individ och teamutveckling. Vi arbetar också med att utveckla affärsnätverk och skapa samverkan mellan sport och näringsliv. Vår breda erfarenhet och vårt omfattande nätverk gör att vi kan tillsammans med våra kunder kan skapa mycket attraktiva möjligheter för utveckling.

Project & Change

Vi lever i dag i en värld som förändras oerhört snabbt. Förändringstakten har aldrig varit så hög som nu och det kommer aldrig att gå lika långsamt som nu, i framtiden. Att ligga i framkant och att arbeta proaktivt är och kommer allt mer vara en framgångsfaktor för att kunna nå toppen. Varje kunds situation är unik. Vi förstår vad våra kunders utmaningar är och vilka möjligheter vi kan utveckla vidare tillsammans. Vi är duktiga på att snabbt kunna kunna sätta oss in i olika situationer, skapa en snabb överblick av verksamheten för att sen kunna skapa värde och göra skillnad, på riktigt.

Vi har under 20 år arbetat med att utveckla nya resultat genom att skapa och genomföra framgångsrika projekt. 

Vi har arbetat med projektledning inom besöksnäringen, mötesplatser, tjänsteutveckling, sports & business, säljutveckling mm....

Vi vill alltid ha minst 1 projekt igång där vi får skapa och vara kreativa att förflytta oss mot uppsatta mål. 

Exempel på Projekt 

Frukostmöten / Affärsnätverk

Frukostmöte på Scandic Crown

se mer 

Frukostmöte på Hotel Skansen 

se mer 

Frukostmöte med Trelleborgs IF

se mer 


Adviser - Rådgivare

Anlita oss som rådgivare i frågor kring organisation, utveckling, prestation och resultat. Som rådgivare jobbar vi att hjälpa till att förflytta verksamheten till ett önskat läge.Vi är rådgivare inom strategi, ledarskap, team och effektivitet. 
Interim

Vi går in i interimsuppdrag under en begränsad period för att hantera utmaningar, tillfälliga behov och förändringar.Vi passar in i olika faser av förändringar. Det kan handla om resultatutveckling, leda försäljnings och marknads avdelningar. 


Styrelse

Efter 30 inom consulting, affärsutveckling och ledarskap i olika branscher och storlek på bolag har vi en gedigen erfarenhetsbank. Dessa erfarenheter delar vi gärna med oss av antingen som rådgivare till företag och ledare men även i roller som Inter eller styrelseledamot. Certifierad styrelseledamot inom Styrelseakademin.