"The key is not to prioritize what’s on your schedule, but to schedule your priorities"

trevista united

Jag startade min verksamhet efter en elitkarriär inom sports. Efter framgångar både nationellt och internationellt började jag med en del föreläsningar. Jag blev värvad till en konsultorganisation och har sedan dess arbetat som managementkonsult med uppdrag både nationellt och internationellt under lite mer än 20 år. I samband med pandemin tog jag beslutet att jag ville än mer styra vilken typ av uppdrag, kunder och utmaningar jag vill arbeta med. Jag ville också arbeta med strategiska partners där vi samarbetar vid specifika case, Jag har idag byggt upp ett starkt nätverk av partners som arbetar i olika uppdrag tillsammans med. 

Vi brinner för kommersiell utveckling med tydligt "ursprung" från elitidrotten.  Vi tar på oss "gympaskorna" och gör skillnad i verkligheten.  Vi arbetar med moderna evidensbaserade tekniker som utvecklar och stärker organisationer, människor och affärer i syfte att uppnå extraordinära resultat på ett effektivt och hållbart sätt. 

Några tankar

  • Vi brinner för att göra saker bättre. Vi är övertygade att utveckling är det enda tänkbara., Vi hjälper våra kunder att frigöra potential, skapa nya möjligheter och nå extraordinära resultat på ett hållbart och effektivt sätt. Vi lär av gårdagen, gör rätt saker idag och planerar för morgondagen. 

  • Levererar fokuserad expertis med en hög grad av personalisering och kundengagemang. Vi dyker ner djupt in i specifika expertområden och erbjuda lösningar skräddarsydda för deras kunders unika behov.  Vi ser personlig service som vår viktigaste fördel. Vi erbjuder vi ett anpassat tillvägagångssätt, vilket säkerställer att varje kunds specifika behov och utmaningar hanteras med skräddarsydda lösningar. 

  • Är experter med djup kunskap och erfarenhet inom våra områden. Vi är effektiva och innovativa, vilket ger våra kunder en konkurrensfördel. Vi har stor flexibilitet och smidighet när det gäller att svara på kundens behov. Vi kan snabbt anpassa sig till förändringar på marknaden eller kundens verksamhet, ge aktuella och relevanta råd och tjänster.

  • Erbjuder specialiserade tjänster till ett mer konkurrenskraftigt pris. Vi har byggt ett bolag utan overheadkostnader. Vår kostnadseffektivitet ger våra kunder hög kvalitet till ett mycket bra pris. Return on investment sker snabbt.  Vi erbjuder en unik blandning av personlig expertservice på ett kostnadseffektivt sätt. För företag som letar efter skräddarsydda råd och lösningar som möter deras specifika behov är det mycket fördelaktigt att samarbeta med oss.

  • Trivs med att bygga starka, varaktiga relationer med våra kunder. Vårt nära samarbete främjar en nivå av tillit och förståelse som är viktigt och värdefullt för att hantera komplexa utmaningar och uppnå långsiktiga mål. Vi har utvecklat ett nära samarbete med såväl kunder som samarbetande konsulter.

lasse gustafsson 

"En prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som verkligen gör skillnad för sina kunder"

Lasse började sin professionella karriär inom sportens värld. Han var med och ledde lag till framgångar såväl nationellt som internationellt. Han rekryterades därefter till näringslivet.

Lasse har under 25 år som konsult arbetat med över 400 kunder i ett tiotal länder. Han hjälper sina kunder att utveckla möjligheter för att optimera resurser och frigöra potential i syfte att nå extraordinära resultat. Lasse arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Lasse har även en stark förankring och erfarenhet inom sport och gränslandet mellan sport och affärer.

PLAY HARD, PLAY SMART & HAVE FUN!

we love great partnerships!

Vi arbetar aktivt med att bygga partnerskap i syfte att kunna skapa fler och bättre hållbara affärer. Vi skapar mötesplatser med fokus på inspiration, affärsrelationer och möjligheter. 

united

Vår filosofi - Vårt samarbete. 

Vi har skapat ett samarbete tillsammans med erfarna kollegor där vi tillsammans blir starkare och ger våra kunder ytterligare en dimension.  Vi kallar det We Make It Happen.   

 Lasse Gustafsson


Mattias Jerreström

 strategiska partners

Vi har också byggt upp ett nära samarbete med flertal organisationer och konsulter som ger oss och våra uppdrag styrka och kvalitet. 

kunder

kontakt

Trevista United AB 

Lasse Gustafsson 

+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7